Happyland

Inom turneringens område så finns det en del saker som alla är välkomna att prova på. Vi har listat upp det för att göra det enkelt för er att uppleva så mycket som möjligt på ett så bra sätt som möjligt. Dessa kringaktiviteter har öppet mellan 10.00 – 16.00 under Happy Sprint.

Informationstält

Vårt informationstält finner du på tennishallens kortsida, precis i anslutning till de två utebanorna. Där finner du alltid personal som har spelschema, tider, allmän information och de står alltid redo att ta emot dina frågor. När du kommer till tävlingen skall du börja med att registrera din närvaro och eventuellt betala din deltagaravgift (om den inte redan är betald). Då får du som tävlande samtidigt din t-shirt, deltagardiplom och informationsbroschyr.

Luftkuddeland

En utav våra sponsorer, Luftkuddeland, har sponsrat oss med det dem gör bäst. Vill du leka bland mjuka väggar, studsiga golv eller gungande rutschkanor så är det hit du ska! Luftkudelandet hittar ni i idrottssalen.
Mer information: www.luftkuddeland.se

Minitennis

Inne på våra tennisbanor i hallen så finns det möjlighet, för både stora såväl som små, att spela minitennis. Minitennis har mindre banor och en mjukare boll för att spelet ska bli enklare och spelbart för så många som möjligt. Testa på när du vill under turneringsdagarna! Vi kommer ständigt förse stationerna med personal som finns till för er skull. Spela med dem, mot dem eller mot varandra.

Servemätare

Vill du veta hur hårt du servar? Precis intill våra minitennisbanor har vi placerat en servemätare där du kan testa din kapacitet. Vi kommer att ha ett pris för den som servar hårdast under hela turneringen. Gör det för skojs skull eller utmana både dig själv och andra!

HappySprintLogo2014